Kocaman'a 'isimle hitap' soruldu

Fatih Terim'in, bir soru üzerine yaptığı açıklamada Aykut Kocaman'a ismiyle hitap etmesi, Fenerbahçe teknik patronuna soruldu.

Haberler 29.11.2012 - 07:42

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Balıkesirspor maçı sonrası Fatih Terim'e, medyada yer alan 'Galatasaray muhabirleri Fatih Terim'den korkuyor...' haberi hatırlatılmış, Terim de "Bunu Aykut Kocaman söyledi deniyor" demişti.

Terim'in, ''Benim bildiğim Aykut, birine bir şey söyleyecekse, direkt söyleyecek kalitede ve kişiliktedir'' sözlerinin, Kocaman'a ismiyle hitap etmesi nedeniyle, Fenerbahçe camiasında rahatsızlık yarattığı ileri sürülmüştü.

Sarı lacivertli takımın dün oynadığı ve tur atladığı Pendikspor maçı sonrası, bu durum Aykut Kocaman'a soruldu.

''Fenerbahçe camiası, isminizle hitap edildiğinde çok büyük tepki gösteriyor, bu sizi rahatsız ediyor mu? Derbide ortamın gerilmemesi için Fatih Terim ile basın toplantısı yapmayı düşünür müsünüz?'' şeklindeki soruya Kocaman şu yanıtı verdi:

''Şu an için gerginliği çağırmanın bir anlamı yok. Benim böyle bir beklentim yok. Fatih hoca veya herhangi biri tarafından ismimle hitap edilmesi beni bozmaz. Söyleyeni bağlar, beni hiç bağlamaz. Ben mümkün olduğu kadar insanlara dikkat ederek hitap etmeye çalışıyorum. Fenerbahçelilerin de bu konuda alıngan olmasına hiç gerek yok. Bir bakarlar kişiye, söyleyene, karar verirler. Beni hiç rahatsız etmiyor.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız