Köybaşı: Rakibimizi kartal gibi ısırdık

Beşiktaş'ı Ankaragücü karşısında galibiyete taşıyan golü atan İsmal Köybaşı, ''Rakibimizi bir kartal gibi ısırdık'' dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 01.11.2009 - 01:41

İSTANBUL - Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 1-0 yendiği maçta tek golü atan siyah-beyazlı futbolcu İsmail Köybaşı, maçtan sonra iki ayak bileğinin şiştiğini ancak bunun önemli olmadığını belirterek, ''Önemli olan kazanmamız'' dedi.

İsmail, "Rakibimizi bir kartal gibi ısırdık. Burada önemli olan bu taraftarın önünde kendimizi göstermekti'' diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde 3 Kasım Salı günü Wolfsburg ile yapacakları maça konsantre olduklarını kaydeden İsmail, ''Bu maç bitti şimdi bütün konsantremizi Wolfsburg maçına vereceğiz. Her maça kazanmak için çıkacağız. Bugün rakipten daha tempolu oynadık. Gol pozisyonlarını cömertçe harcadık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum'' ifadesini kullandı.

Bu arada, maçın sonunda sakatlanan İsmail, sedyeyle soyunma odasına taşındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız