Kupa'yı Avrupa takımı kazandı

Masa tenisinde, Asya ve Avrupa kıtalarının en iyi 5 sporcusunu karşı karşıya getiren All-Star organizasyonunda şampiyon Avrupa takımı oldu.

Haberler 11.11.2009 - 21:59

İSTANBUL - Masa tenisinde, Asya ve Avrupa kıtalarının en iyi 5 sporcusunu karşı karşıya getiren All-Star organizasyonu İstanbul'da sona ererken, kupayı, rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Avrupa takımı elde etti.

Fatih Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyon iki gün sürdü. Dünkü maçlar sonunda Asya takımı 3-2 öne geçerken, bugünkü karşılaşmalarda aynı skorla Avrupa takımı üstünlük sağladı ve skoru 5-5 yaptı. Kupayı kazanacak ekibi, kura sonucu oyuncuları belirlenen final maçı ortaya çıkardı. Avrupa takımı, bu maçı da kazanarak kupaya uzandı.

Günün maçlarında Avusturyalı Werner Schlager, Hong Konglu Li Ching'i 3-1, Tayvanlı Chuang Chih Yuan, Yunanlı Kalinikos Kreanga'yı 3-1, Belaruslu Vladimir Samsonov, Güney Koreli Joo Se Hyuk'u 3-1, Alman Timo Boll, Çinli Wang Hao'yu 3-0 ve Singapurlu Gao Ning de Danimarkalı Michael Maze'yi 3-1 yendi.

Bu sonuçlarla durum 5-5 olunca, kupayı kazanacak ekibi belirleyecek final maçı için isimler belirlendi. Final maçında Vladimir Samsonov, Li Ching'i (11-8, 4-11, 11-9, 12-10) sonuçlanan setlerle 3-1 yendi ve kupayı Avrupa takımına kazandırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız