Lemerre: Başarının anahtarı çalışmaktır

Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, Ankaragücü için bu galibiyetle her şeyin bitmediğini belirterek, "Çalışmaya devam etmemiz gerekiyor, başarının anahtarı çalışmaktır" dedi.

Haberler 18.04.2010 - 15:49

Lemerre, Ankaragücü'nün Eskişehir'i 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, maçta Ankaragücü'nün tüm görevini yerine getirdiğini söyledi.

Lemerre, Ankaragücü kaptanı Hürriyet'i herkesin izlediğini, onun şahsında bütün takımı kutladığını ifade etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıya oranla daha kötü bir oyun sergilediklerini belirten Lemerre, "Yine de 3-1 kazanmayı başardık. Oyuncularımı kutluyorum, çalışmaya devam edeceğiz. Başarının anahtarı çalışmaktır" diye konuştu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise ikinci yarı oyunun hakiminin kendileri olduğunu, ancak gerekli golleri bulamadıklarını belirtti. Karşılaşmada oyun olarak iyi, ancak defansif olarak kötü olduklarını kaydeden Çalımbay, "Basit goller yedik. Ankaragücü, karşılaşmanın başında attığı golle moral buldu. İkinci yarıda taktiksel olarak bazı değişiklikler yaptık ve oyunda
üstünlüğü ele geçirdik. Ancak bizim için gerekli olan golleri bulamadık. İkinci yarıda ortaya koydukları mücadele için soyunma odasında futbolcularımı kutladım" dedi.

Bir takımda çıkış olduğu gibi dalgalanmaların olmasının da normal olduğunu ifade eden Çalımbay, "Biraz klasik olacak, ama önümüzdeki maçlara bakacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız