Lugano'lu Uruguay'ın kadrosu açıklandı

Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'na hazırlanan Uruguay Milli Takımı 23 kişilik kadrosunu açıkladı.

Haberler 30.05.2010 - 13:01

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlenecek 2010 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Uruguay Milli Futbol Takımı, 23 kişilik kadrosunu açıklandı.

Teknik Direktör Oscar Tabarez'in belirlediği kadroda Fenerbahçe'de forma giyen Diego Lugano da yer alıyor:

Kaleciler: Fernando Muslera (Lazio), Juan-Guillermo Castillo (Deportivo Cali), Martin Silva (Defensor Sporting)

Savunma: Diego Lugano (Fenerbahçe, Diego Godin (Villarreal), Andres Scotti (Colo Colo), Jorge Fucile (Porto), Martin Caceres (Juventus), Mauricio Victorino (Universidad de Chile)

Orta Saha: Walter Gargano (Napoli), Egidio Arevalo Rios (Penarol), Sebastian Eguren (AIK Stockholm), Diego Perez (Monaco), Maximiliano Pereira (Benfica), Alvaro Pereira (Porto), Ignacio Gonzalez (Valencia), Nicolas Lodeiro (Ajax), Alvaro Fernandez (Universidad de Chile)

Forvetler: Luis Suarez (Ajax), Diego Forlan (Atletico Madrid), Sebastian Abreu (Botafogo), Edinson Cavani (Palermo), Sebastian Fernandez (Banfield)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız