M.United'dan inanılmaz geri dönüş

İlk yarıyı 2-0 yenik kapatan Manchester United, son 20 dakikada bulduğu gollerle Blackpool'u 3-2 yenmeyi başardı.

Haberler Ntvspor 26.01.2011 - 05:45

İngiltere Premier League'de yenilgisiz liderliğini sürdüren Manchester United, deplasmanda Blackpool ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 2-0 yenik kapatan Kırmızı Şeytanlar, maçtan 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Maç Kırmızı Şeytanlar için kabus gibi başladı. 15. dakikada Catchard ve 43. dakikada Dudley Campbell'ın attığı gollere engel olamayan Manchester United, ilk yarıyı 2-0 yenik kapadı.

Ryan Giggs'in oyuna girmesiyle rakibi üstünde büyük bir baskı kuran Manchester United, 72. dakikada Berbatov'un attığı golle umutlandı.

74. dakikada sahneye çıkan Hernandez durumu 2-2 yaptı. 88. dakikada Berbatov bir kez daha  Kingson'u avlayarak durumu 3-2 yaptı ve takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Manchester United bu galibiyetle yenilgisiz liderliğini sürdürürken, puanını 51'e çıkardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız