Manchester City'ye ikinci darbe

İlk 5 maçını kazandığı İngiltere Premier Ligi'nde geçen hafta West Ham'a yenilen Manchester City, Tottenham deplasmanında 4-1 kaybetti.

Haberler Ntvspor 26.09.2015 - 17:10

İngiltere Premier Ligi'ne fırtına gibi giren Manchester City art arda ikinci darbesini yedi.
Geçen hafta West Ham United'a sahasında 2-1 yenilen mavi-beyazlılar, Tottenham deplasmanında öne geçmesine karşın 4-1 mağlup oldu.

City'de yeni transfer Kevin De Bruyne, 25. dakikada Yaya Toure'nin ara pasında kaleci Lloris'i avlayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 45'te De Bruyne'un hatalı pasında Dier'ın 30 metreden sert vuruşunda skor 1-1 oldu. 50'de Erik Lamela'nın
kullandığı serbest vuruşta Toby Alderweireld, kafayla Tottenham formasıyla ilk golünü kaydetti. 61'de Eriksen'in direkten dönen şutunu tamamlayan Harry Kane, skoru 3-1 yaparken, bu sezonki gol orucuna son verdi. 79'da Clinton N'Jie'nin, oyuna girdikten sadece iki dakika sonra, yerden ortasını ağlarla buluşturan Lamela, Tottenham'ı 4-1 üstünlüğe taşıdı.

Manchester City 7 maçta 15 puanda kalırken, Tottenham 12 puana yükseldi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız