ManU şeytanın bacağını kırdı!

Premier Lig'de Manchester United, deplasmanda Everton'ı Martial ve Lingard'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek üç maç aradan sonra galip geldi.

Haberler Ntvspor 01.01.2018 - 22:42

Premier Lig'in 22. hafta mücadelesinde Manchester United, deplasmanda Everton'ı 2-0 mağlup etti. Goodison Park'ta oynanan müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

2. yarının başlarında baskılı bir oyun sergileyen Manchester United, Anthony Martial'in 57. dakikada kaydettiği güzel golle 1-0 öne geçti. Daha sonra ev sahibi ekip baskısını artırdı ve birçok pozisyona girdi ancak son noktayı koyan isim Jesse Lingard oldu. Lingard 81. dakikada skoru 2-0'a getirerek Everton'ın umutlarını bitirdi ve maçın skorunu belirledi. 

Bu sonuçla birlikte Manchester United puanını 47'ye yükseltirken, Everton 27 puanda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız