Maradona'ya ülkesinde soğuk duş

Dubai'den ülkesi Arjantin'e dönen Maradona gümrük polisi tarafından sahte pasaport kullandığı gerekçesiyle havaalanında 2 saat tutuldu.

Haberler DHA 29.08.2016 - 20:21

Dubai'den ülkesi Arjantin'e dönen dünyaca ünlü eski futbolcu Diego Maradona gümrük polisi tarafından sahte pasaport kullandığı gerekçesiyle havaalanında 2 saat tutuldu.

Duruma çok sinirlenen efsane isim avukatı Diego Morla'ya haber vererek gereğini yapmasını istedi. Olay yerine gelen avukat, pasaportun normal olduğunu ve üzerindeki imzalarında doğru olduğunu ispat ettikten sonra Maradona ülkesine giriş yaptı.

Olaydan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hükümeti eleştirdikten sonra "Maalesef böyle olaylarlan karşılaşıyorum" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız