Marcelo adım adım Lyon'a!

Beşiktaş, Marcelo için Lyon ile anlaşma aşamasına geldi. Fransız ekibi Marcelo'yu 8.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haberler Ntvspor 11.07.2017 - 22:58

Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo konusunda sıcak gelişmeler yaşınıyor.

Bir süredir Marcelo'yu kadrosuna katmak için ısrarını sürdüren Fransız ekibi Lyon, siyah beyazlı takımla anlaşma aşamasına geldi.

Yapılan son görüşmelerin ardından iki kulübün 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışması bekleniyor.

Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Şenol Güneş, Marcelo'yu elden çıkarmakta isteksiz olsa da, UEFA ile yapılan financal fair play anlşaması transferi bir anlamda zorunlu kılıyor.

Zira siyah beyazlılar gelir elde etmeden bonservis bedeli harcaması yapamıyor. Forvet oyuncusu transferi planlayan yönetim, Marcelo'nun satışından kazanılacak gelir ile, forvet oyuncusu transferini gerçekleştirmek istiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız