Murray korkuttu

Turnuvanın 3 numaralı seribaşı Andy Murray, İtalyan Starace önünde bir set verdi; bir seti 1-5'ten çevirip 3-1 galip geldi

Haberler 27.05.2009 - 15:01

Toprak kortta başarıları bulunmayan erkeklerin 3 numaralı seribaşı İskoç Andy Murray, İtalyan Potito Starace önünde ecel terleri döktü. 3-1'lik galibiyete rağmen ünlü raketin sonraki turlarda işinin zor olduğu net bir şekilde göründü.

İlk seti 6-3 kazanan Murray, ikinci sette fazlaca basit hata yapınca 6-2 ile teslim oldu. Bu setin hızıyla Starace 3. sette 5-1 öne geçti. Her şey 3 numaralı seribaşı için kötü gidiyordu. Ne var ki gerçek bir yıldız olduğunu kanıtlayan ve krizi iyi yöneten Murray, seti 7-5 kazandı. Bu moralle 6-4'le 4. seti de alan İskoç raket, turnuvada yoluna devam etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız