Napoli fırtına gibi

Napoli 1-0 geriye düştüğü Sampdoria’yı 4-2 yenerek ligde art arda üçüncü galibiyetini aldı ve Şampiyonlar Ligi şansını sürdürdü

Haberler Ntvspor 27.04.2015 - 09:47

İtalya Ligi’nde Napoli’nin çıkışı devam ediyor. Sampdoria’yı 4-2 yenen Rafael Benitez’in ekibi üçüncü Lazio ile farkı ikiye düşürdü ve Şampiyonlar Ligi şansını arttırdı.

13. dakikada Eder’in sağdan ortasını Napoli savunmasından Raul Albiol ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi ve Sampdoria deplasmanda 1-0 öne geçti.

31’de Gabbiadini’nin zayıf vuruşunu kaleci Viviano, elinden kaçırınca ayağının arasından meşin yuvarlak filelere gitti.

34’te Gabbiadini ile verkaç yapan Higuain’in vuruşunda top ağlarla buluşunca Napoli 2-1 üstünlüğe ulaştı.

47’de Lorenzo Insigne, müthiş bir vuruşla Napoli’yi 3-1 öne geçirdi.

79’da De Silvestri’nin ceza sahasında Hamsik’i düşürmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Higuain durumu 4-1’e taşıdı.

88'de Luis Muriel, karşılaşmanın skorunu belirledi: 4-2.

Dördüncü Napoli, 56 puana çıkarak, beşinci Sampdoria ile farkı altı puana yükseltti ve üçüncü Roma ile farkı da ikiye düşürdü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız