'O maçta oynamadım bile...'

Adı şike skandallarına karışan Konyaspor kalecisi Recep Öztürk NTV SPOR'un sorularını yanıtladı.

Haberler Ntvspor 07.01.2010 - 14:23

Adı şike skandallarına karışan Konyaspor kalecisi Recep Öztürk bu iddialara NTV SPOR aracılığıyla cevap verdi.

Antalya'da NTV SPOR'dan Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtlayan Recep Öztürk "Beni 5 yaş yaşlandırdılar. Birkaç gündür yaşadığımı bile bilemiyorum. Bir an evvel Futbol Federasyonu Bochum Savcılığı ile irtibata geçip olayları açıklasın" dedi.

Gençlerbirliği'nde forma giyerken Gençlerbirliği-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına bahis oynadığı iddia edilen kaleci Recep Öztürk "Böyle bir durum yok. 3 günden beri yaşadığımı bilemiyorum. 5 yıl yaşlandım neredeyse. İki başkan anlaşmış. Bundan benim haberim varmış. Yurt dışından para yatırılmış. Ben bunlardan anlamam. Ben iki çocuk babası, aile reisiyim. Hepimiz üzüntülüyüz. Adı geçen kulüp başkanları. Hasagiç ve ben. Biz ikimiz de ilk 11'de yokuz. Ben bunu anlamıyorum. Ve inanılmaz kritik bir maçtı. Bunu nasıl yapabilirim" dedi.

"30 BİN EURO BÜYÜK PARA DEĞİL"
"Futbolda neyin ne olacağı belli değil. Kim bilebilir ki galip gelecek takımı. 30 bin euro büyük bir para değil bir futbolcu için. Bilen biliyor bizim bu işlere karışmayacağımızı. En yakın dönemde davalar açılacak. Benim vicdanım rahat. Banka hesaplarıma bakılsın. Her şeyim incelensin. Herkes bana destek veriyor. Bana sahip çıkıyorlar. Bana güveniyorlar. Dilin kemiği yok. İnsanlar konuşabilir. Futbol Federasyonu bir an önce bu duruma el koymalı" açıklamasını yapan Recep Öztürk "Benim Gençlerbirliği'nde farklı bir misyonum vardı. Başkan benim akrabamdı. Başkan öyle bir insanı zaten takımda barındırmaz" ifadesini kullandı. Konyaspor kaptanı Tayfun Türkmen de yaptığı açıklamalarla takım arkadaşı Recep Öztürk'e destek verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız