Önder Turacı ameliyat olacak

Milli maçta sol el baş parmağı kırılan Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Önder Turacı, Pazartesi günü ameliyat masasına yatacak.

Haberler 12.09.2009 - 00:59

A Milli Futbol Takımı'ndan, sol el baş parmağındaki kırıkla dönen Önder'in, 14 Eylül Pazartesi günü ameliyat edileceği öğrenildi.

Milli takımın bir antrenmanında elinin üzerine düştüğü için Perşembe günkü idmana parmağı sarılı çıkan ve kulüp doktorunun yaptığı kontrolden sonra hastanede filmi çekilen Önder, parmağında kırık tespit edilmesi nedeniyle dünkü antrenmanda yer almadı.

DAUM 11 DENEDİ
Teknik direktör Daum, dünkü antrenmanda Bursaspor maçı için 11 kişilik kadro denedi.

Cezalı Emre'nin yerine orta alana Mehmet Topuz'u dahil eden Alman çalıştırıcı, takımdan ayrı çalışan Dos Santos'un yerine de sol kanatta Vederson'a şans verdi.

Daum'un denediği 11, kalede Volkan Demirel, savunmada Gökhan, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, orta alanda Kazım, Cristian, Mehmet Topuz, Vederson, Alex ve forvette Güiza'dan oluştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız