Özen: Takımı kutluyorum

Deplasmanda Eskişehirspor’u 5-2 mağlup ederek az da olsa şampiyonluk umutlarını son haftaya bırakan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ahmet Özen, taraftara teşekkür ederken oyuncularını da kutladığını söyledi.

Haberler 24.05.2009 - 23:43

ESKİŞEHİR - Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Özen, maçın her iki takım adına da ayrı önem taşıdığını belirterek, ''Rakibin ligdeki konumu, bizim hedeflerimiz maça ayrı bir önem katmıştı'' dedi.

Oyunun başından sonuna dek inisiyatifi ellerinde tuttuklarını anlatan Özen, ''Trabzonspor, atak ve savunma prensiplerini yerine iyi getirdi. 3-0 gibi bir skor avantajı yakaladık. Ancak, basit hatalardan dolayı 2 gol yedik. Buna rağmen takım panik ve telaş yapmadan oyundaki inisiyatifini sürdürmeyi başardı. Sonrasında attığımız 2 golle maçı 5-2 kazanmayı başardık. Takımı kutluyorum. Bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

ÇALIMBAY: SÜPER LİG'DE KALMA HEDEFİMİZE ULAŞTIK
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehirspor'un Süper Lig'de kalma hedefine ulaştığını söyledi.

Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor camiası için çok zor bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, bu yıl hedeflerinin ligde kalmak olduğunu bildirdi.

Ligde kalma hedefini gerçekleştirdiklerini ifade eden Çalımbay, ''Sezon için çok mutluyum. Çünkü bizim hedefimiz ligde kalmaktı. Bu sezonu çok iyi bir şekilde bitirdik. Bugün iyi bir şekilde bitirebilirdik ama yine basit hatalar yaptık, basit goller yedik. Biz bu maça bakmıyoruz. Sezona bakıyoruz. Hedefimiz de buydu, bunu gerçekleştirdik. Yeni bir takımız. Oyuncuların hemen hepsi yeni. İyi bir sezon geçirdiğimizi umuyoruz. Gelecek sezon Eskişehirspor'un yeri kesinlikle burası olmayacaktır. Önümüzdeki yıl mutlaka yukarı oynayan, ligde ve Türkiye Kupası'nda iddialı olan bir Eskişehirspor yaratacağız. Çok iyi bir potansiyele sahibiz. Çok mükemmel bir taraftara sahibiz. Bunların hepsi bütünleştiği zaman, ufak tefek sorunlarımız var inşallah onları da giderdiğimiz zaman Eskişehirspor yukarılara oynayacak kapasitede bir takım. Futbolcuları, yönetimi ve taraftarları kutluyorum. Zor sezonda hepsi yanımızda oldu. Bu yıl hedefimiz buydu ve bunu gerçekleştirdik.'' dedi.

Çalımbay, gelecek sezon çalışmalarının yarından itibaren başlayacağını belirterek, transferleri ve görüşmeleri buna göre yapacaklarını bildirdi.

Geride kalan sezondan çok büyük dersler alacaklarını anlatan Çalımbay, ''Camia, bu yıl yaşadığı sıkıntıları gelecek yıl yaşamayacak. Bunun için herkesin kenetlenmesi gerekir. Kenetlenince bambaşka bir Eskişehirspor olacak. Sezon için çok mutluyum. Olmak istediğimiz yerde olduk. Eksik arkadaşlar olsaydı bu maç başka olabilirdi. Hafta arasında yaşanan olayın üstünde fazla durmak istemiyorum. Böyle olaylar hemen hemen her yerde yaşanıyor. Bu olayı bir an önce kapatıp, kenetlenmemiz gerekiyor. Önümüze bakmamız gerekiyor. Bütün Eskişehir camiasını kutluyorum. Gelecek yıl bambaşka bir Eskişehirspor olacağına inanıyorum.'' şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız