Partizan ile Beşiktaş maçlarında deplasman seyircisi olmayacak

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleşen Beşiktaş ile Partizan'ın kendi evlerinde oynayacağı maçlarda deplasman seyircisinin olmayacağı açıklandı.

Haberler 20.08.2018 - 21:59

UEFA, Sırp ve Türk kulüplerinin eşleşmesini, ‘yüksek riskli’ olarak belirledi ve bu nedenle stadyumların misafir bölümleri için bilet satılmayacağını duyurdu.

Belgrad’da oynanacak ilk maç için biletler sadece kişisel belgeler ile satın alınabiliyor. Türk vatandaşı olan veya Beşiktaş taraftarı olduğu herhangi bir kanıtla tespit edilen kişilere bilet satışı
yapılmayacağı ifade edildi.

B92’de yer alan habere göre, iki takım arasında 23 Ağustos’ta Belgrad’da oynanacak mücadeleye de, 7 gün sonra İstanbul’da yapılacak karşılaşmaya da deplasman taraftarı alınmayacağı belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız