Pereira'dan Portekiz basınına açıklama "Tehditler aldım"

Spor gazetesi Record'a açıklama yapan Vitor Pereira, Fenerbahçe yönetiminin görev yapmasını engellediğini, Türkiye'de gergin bir ortamda olduğunu ve tehditler aldığını savunarak, ülkesine dönme kararı aldığını duyurdu

Haberler Anadolu Ajansı 13.08.2016 - 14:04

İlişkili Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli yönetimin görevini yapmasını engellediği gerekçesiyle Portekiz'e dönme kararı aldığını belirtti.

Pereira, Portekiz spor gazetesi Record'a gönderdiği yazılı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya elenilmesinin ardından sarı-lacivertli kulübün teknik direktör olarak kendisinin görev yapmasını engellediğini savundu.

Sözleşmesine saygı gösterilmediğini öne süren Pereira, Türkiye'de gergin bir ortamda olduğunu ve tehditler aldığını iddia etti. Pereira, Fenerbahçe'deki görevlerinin kendisine geri verilmesini umduğunu ancak bu süreçte Portekiz'e gitme kararı aldığını açıkladı.

Portekizli teknik adam, yardımcılarının da kendisiyle aynı yolu izleyeceklerini ve Fenerbahçe'nin alacağı kararı bekleyeceklerini kaydetti.

FENERBAHÇE'DEN PEREIRA AÇIKLAMASI

Portekizli teknik adamın bu sabah yapılan antremanana katılmamasının ardından Fenerbahçe resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız