Pereira'dan T.Konyaspor karşılaşması sonrası açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, T. Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberler 08.11.2015 - 19:24

Pereira, "Defansif anlamda iyi organize olan zorlu bir takımla karşılaştık. Kontratakla pozisyon bulmaya çalışan bir takım. Perşembe akşamı Ajax maçı bizi gerçekten yordu. O yüzden bu akşamki maç bizim açımızdan zor oldu. Fiziksel anlamda taze bir görüntü sergilemedik. Rakibimizin sadece 1 pozisyonu var. 1 gol atıp kazandık, 3-4 de atabilirdik. Takımım kendini geliştirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Şu anda bizim için en önemli nokta takım ruhunu daha da geliştirmemiz. Artık daha mücadeleci ve agresif oynuyoruz. Takım şu anda ne zaman baskı yapması gerektiğinin bilincinde. Ne zaman ne yapacağını bilen bir takım görüntüsü sergiliyoruz. Çok yol aldık. İlk yarıda gol atmayı denedik, başaramadık. İkinci yarıda giren oyuncularla daha fazla şansımız oldu. Rakibimizin 90 dakika boyunca sadece 1 kontra atağı var. Bu bizim için önemli bir başarı. Biz ne istediğimizi biliyoruz. Zamanla nasıl bir takım olduğumuzu herkese daha net ispatlayacağız" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız