Periler Olimpiyat vizesini aldı!

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden Potanın Perileri, beşincilik maçında Rusya'yı 68-66 yenerek olimpiyat vizesi almayı başardı.

Haberler Ntvspor 27.06.2015 - 23:04

EuroBasket 2015'te Potanın Perileri, Rusya ile beşincilik maçına çıktı.

Rusya, bu kritik maçın ilk çeyreğini 17-15, devreyi de 32-27 önde tamamladı. Ancak ikinci yarıda daha istekli bir Türkiye vardı salonda. Üçüncü çeyrekte farkı eriten Periler, son periyoda 47-45 geride girdi.

Son çeyrekse adeta nefes kesti. Rusya'yı yakalayıp öne de geçmeyi başaran Milliler, son 30 saniyeye 59-57 üstün girdi. Ancak Rusya, maçın bitimine 11 saniye kala 59-59'luk beraberliği yakaladı.

Türkiye, normal sürenin son hücumundan boş dönünce maç uzatmaya gitti.

Uzatma periyodunun özellikle son bölümünde daha az hata yapan Periler, salondan 68-66'lık galibiyetle ayrıldı ve hem turnuvayı 5. olarak tamamladı, hem de Olimpiyat Elemeleri'ne katılmaya hak kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız