Peter Bosz'dan Emre Mor açıklaması

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'un teknik direktörü Peter Bosz, milli futbolcu Emre Mor'un İtalya'nın Inter takımına transferinin gerçekleşmemesinin kulüple ilgisi olmadığını söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 17.08.2017 - 21:50

Borussia Dortmund'un Hollandalı teknik direktörü Bosz, Wolfsburg ile 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda yapacakları sezonun ilk maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bosz, transfer görüşmeleri yapması için izin verdikleri Emre Mor hakkında, ''Emre'nin Inter'e transferi son anda gerçekleşmedi. Bunun ne Borussia Dortmund ne de Ousmane Dembele'nin durumu ile bağlantısı var. Başka kişiler bununla alakalı" ifadelerini kullandı.

İspanyol ekibi Barcelona'nın transfer etmek istediği Dembele'nin takımdan ayrılmasının ardından Emre'nin o bölge için iyi bir alternatif olup olmayacağı sorusuna ise Hollandalı teknik adam, ''Emre Mor çok iyi bir oyuncu. Yetenekli kanat oyuncusu. Potansiyeli var. Biz tüm iyi oyunculara sahip olmak isteriz. Ama 'tüm iyi oyuncular oynayacak' diye de bir şey yok. Oyuncular bazen gitmek isterler. Bu futbolun içinde olan bir durum'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız