Polat: Misimovic gidecek

Galatasaray'da Bosna-Hersekli yıldız Misimovic'in geleceği belli oldu. Başkan Polat, Misimovic ile yolların ayrılacağını NTV Spor'da açıkladı. Polat, devre arasında takımdan ayrılacak başka isimlerin de olduğunu söyledi.

Haberler Ntvspor 25.12.2010 - 16:05

Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla Wolfsburg'tan renklerine bağladığı Misimovic konusunda son noktayı başkan Adnan Polat koydu.

Polat, Bosna-Hersekli yıldızın ayrılacağını kesin bir dille NTV Spor canlı yayınında açıkladı.

Açılışa hazırlanan Türk Telekom Arena’da Doğuş Yayın Grubu yönetimini ağırlayan Adnan Polat, muhabirimiz Özgür Buzbaş’a yaptığı açıklamada, Misimovic kesin olarak ayrılacak. Görüştüğümüz 2-3 kulüp var. Bunlardan biriyle yılbaşından sonra anlaşacağız” dedi.

Başkan Polat, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Polat, devre arasında ve sezon sonunda Galatasaray formasını taşıyamayan oyuncularla yolların ayrılacağı söyledi.

Başkan Adnan Polat, kaptan Arda Turan'ın hafta içinde kulüpten izinsiz olarak bir açılışta yer alması nedeniyle cezalandırılacağını da belirti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız