Premier Lig'de "selfie çubuğu" yasağı

Premier Lig takımlarından Arsenal ile Tottenham, ilginç bir yasakla gündeme geldi.  2 Londra kulübü de statlarında artık "selfie çubuğu" kullanılamayacağını açıkladı.

Haberler NTV Haber 09.01.2015 - 07:07

Teknoloji meraklılarının son dönemdeki en büyük tutkularından biri; selfie çekmek ya da bir başka deyişle özçekim yapmak. Cep telefonlarıyla kendi fotoğraflarını çeken birçok insan; yan sanayi ürünleriyle işini kolaylaştırabiliyor.

İşte ürünlerden biri de selfie çubuğu. Çubuğa monte edilen cep telefonu; uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor ve böylece daha geniş açıdan fotoğraf çekilebiliyor. Selfie çubuğu kullanımının son dönemde hızla yaygınlaşması; Premıer Lig takımlarından Arsenal ile Tottenham'ı önlem almaya itti.

İki Londra kulübü de; taraftarlarının statlarına selfie çubuğu getirmesini yasakladı. Bu gerecin kullanımı esnasında insan sağlığını tehdit edecek gelişmelerin yaşanabileceğini savunan kulüpler; taraftarlarına bu konuda uyarılarda bulundu.

Bir başka Premier Lig ekbi Manchester United kulübü de daha önce; tablet bilgisayarların Old Trafford'a getirilmesini yasaklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız