Quaresma'nın hayatı kitap oldu

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'nın hayatı kaleme alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 01.08.2016 - 16:38

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Quaresma'nın hayatının "kısa roman" niteliğinde kitap haline getirildiği belirtildi.

Kulübün aylık resmi dergisinin editörü tarafından yazılan kitabın ön sözünü Portekizli futbolcunun kaleme aldığı ve hazırlık sürecine de katkıda bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaş dergisinin ağustos ayı sayısıyla birlikte hediye edilen kitabın içeriğinde 32 yaşındaki oyuncunun Lizbon'un arka mahallerinde başlayan futbol yaşantısından, Beşiktaş günlerinin de bulunduğu yaşam hikayesinin anlatıldığı ifade edildi.

Ricardo Quaresma'nın hayat hikayesinin yanı sıra, takım arkadaşları ve sevenlerinin, Portekizli futbolcu hakkındaki düşünceleri de kitapta yer aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız