'Ramos gidecek, Ancelotti gelecek'

İspanya basını, Real Madrid'in başkanı olması beklenen Florentino Perez'in takımı Carlo Ancelotti'ye emanet edeceğini iddia etti.

Haberler 06.03.2009 - 10:28

Barcelona'ya yakın kaynaklardan biri olan El Mundo Deportivo gazetesinin, Madrid derbisi öncesinde ortaya attığı iddia uzun süre konuşulacağa benziyor.

El Mundo Deportivo'nun haberine göre; Real Madrid'de, önümüzdeki seçimlerde yeniden aday olması beklenen eski başkan Florentino Perez, seçilmesi halinde gelecek sezon Juande Ramos ile çalışmayacak. Perez'in, Ramos yerine düşündüğü isim ise Milan'da sıkıntılı günler yaşayan Carlo Ancelotti...

Perez, henüz resmi olarak adaylığını açıklamadı. Üst üste alınan kötü sonuçlarla kredisi iyice azalan Ancelotti'nin Milan'daki geleceği de belirsizliğini koruyor.

Serie A'da, 60 puanlı lider Inter'in 12 puan gerisinde 3. sırada bulunan kırmızı-siyahlı ekip, 4. Fiorentina ve 5. Genoa'nın yakın takibinde...

UEFA Kupası'nda da Werder Bremen'e elenen Milan, sezonun kalan bölümünde Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız