Sadece Ersan güldü

NBA'de dün gece yedi maç oynanırken, temsilcilerimizden Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks, New York Knicks'ı 102-87 yendi.

Haberler 08.11.2009 - 09:47

NBA'deki temsilcilerimizden Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, kötü gidişini sürdürüyor. Son olarak ligin zayıf ekiplerinden Sacramento Kings'i ağırlayan Utah, sahadan 104-99 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla altıncı maçındaki dördüncü mağlubiyetini alan Jazz'da Deron Williams 29 sayı-15 asist, Carlos Boozer ise 16 sayı-17 ribaund ile oynadı. Üçüncü çeyrekte yalnızca 13 sayı atabilen Utah'ta milli basketbolcumuz Mehmet Okur ise 16 sayı-6 ribaund üretti. Deplasmandaki ilk galibiyetini alan Sacramento Kings'te ise çaylak oyuncu Tyreke Evans 32 sayı-7 asitle maçın en skoreri oldu.

Hidayet Türkoğlu'nun takımı Toronto Raptors da geceyi mağlubiyetle kapadı. Dallas Mavericks deplasmanında son çeyrekte 44 sayı yiyen Toronto, sahadan da 129-101 yenik ayrıldı. Dallas'ın Alman yıldızı Dirk Nowitzki 29 sayı- 9 ribaund ve 4 asistle gecenin yıldızı olurken, bu sezon ilk kez Mavericks forması giyen Josh Howard 16 sayı-3 top çalmayla oynadı. Toronto'da Chris Bosh 26 sayı-12 ribaundla mücadele ederken, Hidayet Türkoğlu da 8 sayı-4 ribaund ve 3 asist üretti.

NBA'de geceyi galibiyetle kapatan tek temsilcimiz ise Ersan İlyasova oldu. 22 yaşındaki milli basketbolcumuzun takımı Milwaukee Bucks, New York Knicks'i 102-87 mağlup ederken, 23 dakika sahada kalan Ersan 6 sayıyla oynarken, aldığı 13 ribaundla kariyer rekorunu kırdı. Bu sezonki üçüncü galibiyetini alan Milwaukee'de Andrew Bogut 22 sayı-8 ribaund üretti. Yedinci maçta altıncı kez sahadan mağlubiyetle ayrılan New York'ta ise David Lee 18 sayı-7 ribaundla mücadele etti.

NBA'de ayın maç programı ve toplu sonuçlar...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız