"Savunma 'hayır kurumu' gibi"

Manchester City'nin yeni menajeri Mancini, işe savunmadan başlamaya karar verdi. Mancini, son 3 lig maçında 9 gole engel olamayan savunma oyuncularından daha acımasız olmalarını istedi.

Haberler Ntvspor 24.12.2009 - 14:08

Manchester City'de, gözler yeni menajer Roberto Mancini yönetiminde Stoke City karşısındaki ilk maça çevrildi. Mancini, son üç haftada 9 gol yenilmesi sonrası, savunma oyuncularına medya aracılığı ile önemli uyarılar gönderdi.

Savunmanın bir "hayır kurumu" gibi davrandığını vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, "Rakiplerimizi kendi sahamızda sıcak bir şekilde karşılayıp gol hediye edemeyiz. herkesten biraz daha cimri ve acımasız olmasını istiyorum" diye konuştu.

Kendisinin daha çok hücumu düşünen bir teknik adam olduğunu belirten Mancini, bununla birlikte takımın daha dengeli olması için savunmayı geliştirmek zorunda olduklarını ifade etti. İlk etapta sürekli savunma üzerinde yoğunlaşacağını vurgulayan mancini, tüm oyuncuları çok daha zorlu bir antrenman programı beklediği uyarısında da bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız