Sneijder tarihin eşiğinde

Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Astana karşısında 19. maçına çıkacak Wesley Sneijder, tarihin eşiğinde. Kazak ekibi karşısında gol atarsa, Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 4 sezon gol atan ilk oyuncu olacak.

Haberler Ntvspor 29.09.2015 - 11:58

Wesley Sneijder, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Kazakistan'ın Astana ile oynayacağı maçta gol attığı takdirde bir ilki başaracak. Hollandalı yıldız, sarı-kırmızılı ekiple Devler Ligi'nde üst üste 4 yıl gol atan ilk futbolcu olalacak.

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde 19. maçına çıkacak Sneijder, daha önce bu kulvarda 1998-2001 yılları arasında üst üste 3 yıl gol atan Gheorge Hagi ve Ümit Davala'yı da geride bırakacak.

Galatasaray'ın golcü isimlerinden Burak Yılmaz 2013-14'ü, Umut ise geçen sezon ağları havalandıramış ve bu ünvana ortak olma şansını yitirmişlerdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız