SON DAKİKA: Macaristan'a 2-0 yenilen Milli Takım Uluslar C Ligi'ne düştü

SON DAKİKA:  A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki son maçında deplasmanda Macaristan'a 2-0 yenildi. Ay-yıldızlılar bu sonuçla Uluslar C Ligi'ne düştü.

Haberler ntv.com.tr 19.11.2020 - 00:37 Son Güncelleme : 19.11.2020 - 00:59

Son dakika haberi!  UEFA Uluslar Ligi gruplarının son haftasında milliler, deplasmanda Macaristan'a 2-0 mağlup oldu.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Macaristan ile Budapeşte'deki Puskas Arena'da deplasmanda karşılaştı. 

İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan mücadelede ev sahibi Macaristan 57. dakikada David Siger'in golüyle 1-0 öne geçti.

Uzatma dakikalarının son anlarında Kevin Varga'nın golü maçın skorunu belirledi. 

Gruptaki diğer müsabakada ise Sırbistan, sahasında Rusya'yı 5-0 yendi.

Bu sonuçların ardından Macaristan, grubu lider tamamlayarak A Ligi'ne yükseldi. İkinci sıradaki Rusya ve üçüncü Sırbistan, B Ligi'nde yoluna devam etti. Son sıradaki Türkiye ise C Ligi'ne düştü.

Puan ve ikili averajları eşit olan Sırbistan ile Türkiye arasındaki sıralamayı, deplasmanda atılan goller belirledi. Sırbistan, Türkiye'ye deplasmanda attığı 2 golün avantajıyla grubu 3. sırada bitirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız