Sporda tarihi buluşma

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat Perşembe 13.30'da Çağlayan Adliyesi'nde sporda şiddet konulu bir panele katılacaklar. Türk futbolununun iki çınarın başkanları ilk kez biraraya gelecek ve sporda şiddet ve spor kulüpleri yasa tasarısı konusunu masaya yatıracak.

Haberler Ntvspor 05.05.2015 - 15:31

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Duygun Yarvusat, ilk kez biraraya gelecek. İki başkan, sporda şiddet ve spor kulüpleri yasa tasarısı konusunda görüş bildirecek. Çağlayan Adliyesi'nde, şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın adının verildiği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek tarihi buluşmaya, iki başkanın yanı sıra İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal’ın da hazır bulunması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız