Süper Lig maçında inanılmaz hata! Oyuncular soyunma odasından geri döndü

Gaziantep FK - Kasımpaşa mücadelesinde hakem Halis Özkahya, 9 dakika uzatma vermesine rağmen karşılaşmayı 4 dakika erken bitirdiği için oyuncuları soyunma odasından geri çağırdı. Karşılaşma 4 dakika daha oynanarak Gaziantep FK'nın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Haberler 05.11.2021 - 22:17

Süper Lig'in 12. haftasında Gaziantep FK sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti.

Ev sahibi takım mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. 3 maç sonra kazanan kırmızı-siyahlı takımın gollerini 37. dakikada Figueiredo ve 86. dakikada Caulker kaydetti.

 
Maça damga vuran ve spor tarihine geçen olay ile maçın sonunda geldi.

Gaziantep FK ve Kasımpaşa maçında 90 dakikada +9 dakika duraklama eklendi. 90+2'de konuk ekipte Eysseric kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kırmızı kartın ardından hakem Halis Özkahya 90+5. dakikada oyunu bitirdi.

Oyuncular soyunma odasının yolunu tuttu. Bazı oyuncular duşa girmişken, uyarı alan Halis Özkahya kalan 4 dakikanın tamamlanması için Gaziantep FK ve Kasımpaşa futbolcularını sahaya çağırdı.

Duştan çıkan 11 oyuncuları sahada yerini aldı. Oyuncuların yüzündeki şaşkınlık kameralara da yansıdı. 

İki takım arasındaki mücadele 4 dakika daha oynandıktan sonra sona erdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız