Tarsus'ta tenis heyecanı

Tarsus Tenis Kulübü tarafından ilk kez düzenlenen ''Tarsus CUP Uluslararası Tenis Turnuvası'' başladı.

Haberler 17.04.2010 - 11:40

Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Ali Cerrahoğlu, kulübün tesislerinde başlayan ve 24 Nisan'da sona erecek turnuvaya, Türkiye'nin yanı sıra Hollanda, Rusya, İsviçre, Polonya, Fransa, Belçika, ABD, Almanya, İtalya, İngiltere, Çekoslovakya, İspanya, İngiltere, Romanya, Sırbistan, Arnavutluk, Slovakya, Sırbistan, Slovenya, Portekiz, Makedonya, Macaristan, Ukrayna, Bulgaristan, Kanada ve Norveç'ten sporcuların katıldığını söyledi.

Cerrahoğlu, 27 ülkeden üst düzey tenisçilerinin yer aldığı organizasyonu, büyük şehirler dışında ilk kez Tarsus'ta düzenliyor olmaktan dolayı gururlu ve heyecanlı olduklarını belirterek, ''Gerek sportif ve gerekse sosyal anlamda Tarsus'un tanıtımını ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde yapmayı hedefledik. Tenisin daha geniş kitlelere sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması için mümkün olan en fazla öğrenci, sporcu ve vatandaşımızın etkinlikleri izlemesine gayret gösterdik'' dedi.

Turnuvanın ITF FUTURE kategorisinde ve toplam 10 bin dolar ödüllü olduğunu kaydeden Cerrahoğlu, sporcuların 17-19 Nisan tarihleri arasındaki maçlarda 32 kişilik ana tabloya girebilmek için mücadele edeceklerini ve 19 Nisan'da ana tablo maçlarının başlayacağını bildirdi.

Çoğu yurt dışından katılan tenisçilerin hafta boyunca Tarsus halkı ve öğrencileriyle kaynaşacaklarını anlatan Cerrahoğlu, ayrıca, paneller, söyleşiler ve turistik geziler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Turnuvanın, 24 Nisan tarihindeki final maçları ve kupa töreni ile sona ereceği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız