Terim'in 'gizli' sihirbazı!

Galatasaray'da Garry Rodrigues yükselen formu ile dikkat çekiyor.

Haberler Ntvspor 24.02.2018 - 14:31

Özellikle Fatih Terim'in gelişiyle birlikte performansını arttıran başarılı oyuncu, sarı-kırmızılıların hücum gücünde önemli bir rol oynuyor.

Tudor döneminde lige iyi başlayan Rodrigues, ilk 4 haftada 3 asist yapmıştı. Ancak daha sonra düşüşe geçen 27 yaşındaki futbolcu, 17. haftaya kadar yalnızca 1 gol atabildi. Teknik direktörlüğe Fatih Terim'in getirilmesiyle beraber ise bambaşka bir Rodrigues ortaya çıktı. 

Göztepe mücadelesinde 1 gol atan Rodrigues, Kayserispor deplasmanında ise 1 gol 1 asist ile yükselişini sürdürmüştü. Bir sonraki hafta Osmanlıspor karşısında da 1 asist yapan Rodrigues, Sivasspor deplasmanını boş geçti.

Türk Telekom Stadı'ndaki Antalyaspor maçında 1 asist ile katkı vermeye devam eden Yeşil Burun Adalı futbolcu, Kasımpaşa deplasmanında da 1 gol attı.

Rodrigues, Bursaspor önünde de maçın yıldızlarından biriydi. 1 gol 2 asist ile oynayan başarılı oyuncu, Terim ile 7 maçta 4 gol 5 asist yaparak Gomis ile birlikte hücumda en etkili oyunculardan biri oldu

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız