Trabzonspor Zeki Ayvaz ile nikah tazeledi

Trabzonspor’un , 20 yaşındaki genç kalecisi Zeki Ayvaz ile olan sözleşmesini 5 yıl uzattığı açıklandı.

Haberler 20.05.2009 - 16:52

Trabzonspor, genç kalecisi Zeki Ayvaz'ın sözleşmesini uzattı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde altyapı ve amatör branşlar sorumlusu Celil Hekimoğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde, 20 yaşındaki kalecinin sözleşmesi 5 yıl daha uzatıldı.

Hekimoğlu, Zeki'nin genç bir yetenek olduğunu belirterek, ''Akçaabat Sebatspor'da başladığı kaleciliği, Trabzonspor'da devam ettiriyor. Bu nedenle Akçaabat Sebatspor'a da böyle bir kaleci yetiştirdiği için teşekkür ediyoruz. Kendisi zaten bizim sporcumuz. Sözleşmesini 5 yıl daha uzattık. İnşallah bu kontrat hem Trabzonspor'a hem de Zeki'ye hayırlı olur'' dedi.

Genç kaleci Zeki Ayvaz ise çok heyecanlı ve gururlu olduğunu belirterek, ''Trabzonspor, Türkiye'nin en büyük kulübü. Burada olmaktan mutluyum. Bana güvenen yönetime, tüm arkadaşlarıma ve beni yetiştiren Akçaabat Sebatspor kulübüne teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Trabzonspor'un kadrosunda çok tecrübeli kalecilerin olduğunu da ifade eden Zeki, ''Benim önümdeki kalecilerden öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var. Sürekli konuşuyoruz ve eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız