Tuncay'dan buraya kadar

Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Stoke City Chelsea'ye 2-0 yenilerek Federasyon Kupası'na veda etti.

Haberler 07.03.2010 - 22:53

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) çeyrek final maçında, Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Stoke City, deplasmanda Chelsea'ye 2-0 yenilerek kupaya veda etti.

NTV SPOR'dan canlı olarak yayınlanan ve Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmada ''Maviler''e turu getiren golleri, 35. dakikada Lampard ve 67. dakikada kaptan John Terry attı. Mücadeleye ilk 11'de başlayan milli futbolcu Tuncay Şanlı, 60. dakikada yerini Lawrence'a bıraktı.

Günün diğer maçında Aston Villa, deplasmanda Reading'i 4-2 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Konuk ekibin golleri 47. dakikada Young, 51, 57 ve 90 1. dakikalarda John Carew'den gelirken, evsahibi takımın gollerini ise 27 ve 42. dakikalarda Long kaydetti.

Kupada dün oynanan maçlarda, ligde zor günler geçiren Portsmouth, sahasında Birmingham City'yi 2-0 yenerek tur atlarken, iki Londra ekibinin karşılaşmasında Fulham ile Tottenham Hotspur golsüz berabere kaldı. Bu eşleşmede tur atlayan takım, 24 Martta yapılacak mücadelenin ardından belli olacak.

Yarı finalde Aston Villa ile Chelsea, Fulham-Tottenham Hotspur maçının galibiyle de Portsmouth eşleşti.

Karşılaşmalar, 10-11 Nisan tarihlerinde Wembley Stadı'nda oynanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız