UEFA: O gerçek bir imparator

Şampiyonlar Ligi'nin resmi programı Şampiyonlar Ligi Magazin, Terim'i konuk etti. "O, gerçek bir imparator" diye sunulan Terim, Şampiyonlar Ligi hedeflerini anlattı.

Haberler Ntvspor 10.09.2012 - 14:40

Heyecanla beklenen Devler Ligi öncesi, organizasyonun resmi programı Şampiyonlar Ligi Magazin, Fatih Terim'i mercek altına aldı.

Terim hakkındaki "O, Türk futbol tarihinin efsane isimlerinden biri. Fatih Terim... O, gerçek bir imparator" övgüleriyle başlayan röportajda, tecrübeli çalıştırıcı önemli açıklamalar yaptı.

"Fatih Terim" dendiğinde Galatasaray, "Galatasaray" dendiğinde Fatih Terim'in akla gelişinin gurur verici olduğunu belirten Terim, özellikle UEFA Kupası'nın önemine dikkat çekti.

Galatasaray'ın 2010-11 sezonundaki büyük başarısızlığın ardından geçen sezon Terim ile şampiyon olduğunun hatırlatılmasının ardından tecrübeli hoca, "Benim felsefemi sahaya yansıtan, oyunun her bölümünde atağı düşünen, izleyenin ve oynayanın zevk aldığı bir futbol benim önde gelen düşüncemdir" dedi.

'SON DERECE DİKTATÖR'
Şampiyonlar Ligi Magazin programı yapımcıları, Terim'in yanı sıra yeni transfer Burak Yılmaz ile de bir röportaj yaptı.

Burak hocasını, "Son derece diktatör, sert, söylemek istediğini şakayla karışık da söylüyor ama kesinlikle prensiplerinden taviz vermiyor. Bence de böyle olmalı" diye tanımladı.

Programda, Galatasaray'ın Fatih Terim yönetiminde büyük başarılar kazansa da Şampiyonlar Ligi'nde gruptan hiç çıkamadığı da hatırlatıldı.

Sarı kırmızılıların Kupa 1'deki en büyük başarısının 1989'daki yarı final olduğu anımsatılırken; bu sezon Manchester United, Braga ve Cluj ile mücadele edeceği gruptan çıkma olasılığının oldukça yüksek olduğu belirtildi.

Gruptan çıkmanın hiç kolay olmayacağını belirten Terim, ‘’İmkansız diye bir şey yoktur. Olur, olur; olmaz, olmaz. Ama insan hayal ettiği müddetçe yaşar. Yapılmamışları yapmak, tamamlanmamışları tamamlamak hem benim hem de Galatasaray camiasının önemli bir prensibi... İnşallah buna kavuşuruz’’ dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız