UEFA'dan 4 kulübe uyarı!

UEFA, tarihi geçmiş borçlarını ödemedikleri takdirde Dnipro, Inter Bakü, Astra ve Targu Mureş'in Avrupa kupalarından 3 yıl men edileceğini açıkladı.

Haberler Ntvspor 17.12.2015 - 13:28

UEFA, Finansal Fair Play kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle Ukrayna, Azerbaycan ve Romanya liglerinde mücadele eden 4 kulübe uyarı gönderdi.
     
UEFA'dan yapılan açıklamada, Ukrayna'nın Dnipro, Azerbaycan'ın Inter Bakü, Romanya'nın Astra ve Targu Mureş kulüplerinin vadesi geçmiş borçlarını 31 Ocak 2016 tarihine kadar ödememeleri durumunda Avrupa kupalarından 3 yıl süreyle men edilecekleri bildirildi.
     
Dnipro'nun 1 milyon 742 bin euro, Targu Mureş'in 1 milyon 122 bin euro, Inter Bakü'nün 633 bin euro ve Astra'nın 406 bin euro tutarında geçmiş borcunun olduğu belirtildi.
     
Alınan karar gereği, Dnipro'ya 100 bin euro, Astra'ya 80 bin euro, Targu Mureş ve Inter Bakü'ye 50'şer bin euro para cezası da verildi.     

Öte yandan Portekiz'in Braga Kulübü 20 bin, Romanya'nın Botoşani Kulübü ise 15 bin euro para cezasına çarptırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız