Van Persie'den 2 gol

Hollanda liginin 28. haftasında Feyenoord'un deplasmanda PEC Zwolle'ya karşı 4-3 kazandığı maçta, Van Persie 2 gol attı.

Haberler Anadolu Ajansı 19.03.2018 - 14:35

Feyenoord'un devre arasında Fenerbahçe'den transfer ettiği Robin van Persie, takımının PEC Zwolle'yu 4-3 yendiği maçta 2 gol attı.

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin (Eredivisie) 28. haftasında Feyenoord, deplasmanda PEC Zwolle takımına karşı oynadı.

Takımıyla ilk 11'de sahaya çıkan Hollandalı forvet Van Persie'nin, 9 ve 14. dakikada attığı gollerle ilk yarı 2-0 tamamlandı.

İkinci yarının 50. dakikasında Karim el Ahmadi'nin attığı 3. golün hemen ardından PEC Zwolle'nın Türk asıllı oyuncusu Mustafa Saymak durumu 3-1 yaptı.

77. dakikada Tonny Vilhena'nın attığı gole cevap olarak PEC Zwolle'den Piotr Parzyszek 84 ve 87. dakikadaki golleriyle durumu 4-3 yaparak son dakikalarda maça heyecan kattı.

Feyenoord'un 4-3 kazandığı maçta 52 dakika sahada kalan Van Persie, bu sezon Feyenoord formasıyla 4 gole ulaştı.

Bu sonuçla Feyenoord, puanını 48'e yükseltirken, PEC Zwolle 40 puanda kaldı.

İŞTE O GOLLER...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız