Vardy'nin cezası bir maç uzatıldı

İngiltere Futbol Federasyonu, Premier Lig lideri Leicester City'de forma giyen Jamie Vardy'nin cezasını bir maç daha uzattı.

Haberler Anadolu Ajansı 26.04.2016 - 12:24

Ligde iki hafta önce West Ham United ile oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları maçta hakem Jon Moss'a yönelik hareketlerinin ardından kırmızı kart gören ve pazar günü takımının Swansea City'i 4-0 yendiği karşılaşmada forma giymeyen Vardy, federasyonun kararıyla bir maç daha kadrodaki yerini alamayacak. 

Federasyonun 10 bin sterlin para cezası da verdiği 29 yaşındaki futbolcu, tarihi bir maçı kaçırmanın üzüntüsünü yaşayabilir. En yakın takipçisi Tottenham Hotspur'un dün berabere kalmasıyla aradaki puan farkını 7'ye çıkaran Leicester City, deplasmanda bu hafta Manchester United'ı yenmesi halinde tarihinin ilk şampiyonluğuna ulaşacak.

Vardy, şu ana kadar attığı 22 gol ve verdiği 6 asistle takımının skor yüküne önemli katkıda bulunmuştu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız