Vidorreta bıraktı

Türk Telekom'un Basketbol Avrupa Kupası E Grubu'ndaki rakiplerinden Bizkaia Bilbao Basket'in baş antrenörü Txus Vidorreta görevi bıraktı.

Haberler 11.01.2010 - 17:05

Bizkaia Bilbao Basket takımıyla baş antrenör Txus Vidorreta’nın yolları ayrıldı.

Avrupa Kupası E Grubu'ndaki 5 maçın tümünde galip gelen İspanya takımı Bizkaia Bilbao Basket'te baş antrenör Vidorreta, kupada başarılı bir grafik çizmesine karşın, kulüp yöneticilerine istifasını sundu. Kulüp yönetimi de Vidorreta'nın istifasını kabul etti.

Bizkaia Bilbao Basket'i 9 yıldır çalıştıran Vidorreta, bu dönem boyunca 3. ligden aldığı takımını play-off'a taşıdı, geçen sezon da Avrupa Kupası yarı finallerinde mücadele etmesinde rol oynadı. Ancak Vidorreta, takımının İspanya liginde dün 17. sıraya yerleşmesinin ardından görevi bıraktı.

Avrupa Kupası yolculuğuna, yardımcı antrenör Rafa Pueyo ile devam edecek Bilbao temsilcisi, grubunda lider konumda bulunuyor. Spartak SPB'nin ikinci sırada bulunduğu grupta, Türk Telekom üçüncü, Spirou Basket de son sırada yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız