Türkiye satışı başlayan Apple Watch Series 4 ilk kullanıcılarıyla buluştu

Yeni nesil Apple akıllı saati ilk kez bugün Zorlu AVM'deki Apple Store sattı. Burak kiper adlı müşteri 'düşme algılama' özelliği nedeniyle Apple Watch 4'ü 80 yaşındaki annesi için aldı...

Haberler 19.10.2018 - 14:38

Burak Kiper sabahın ilk saatlerinde Apple Zorlu’dan satın aldığı Uzay Grisi Apple Watch Nike+’ı 80 yaşındaki annesi için aldığını söyledi.

İyi bir teknoloji kullanıcısı olan annesinin yeni Apple Watch’u özellikle düşme algılama özelliğinden dolayı seçtiğini belirten Burak Kiper böylece yanında olmadığı zamanlarda da annesi için endişe etmeyeceğini söyledi.

Sarper Kaya da yeni Apple Watch Nike+’ı seçti. Basketbol oynayan Sarper Apple Watch Series 4’ün daha büyük ekran ve daha ince tasarımından çok etkilendiğini belirtti.
APPLE WATCH'A BUNU DA YAPTILAR

EN İYİ HAVUZ UYGULAMALARI

NABIZDAN UYARI VERDİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız