Çin video oyununu engelledi, Tencent’in hisseleri düştü

Tencent hisseleri, Çin’in "Monster Hunter: World" adlı popüler bir oyunun satışını engellemesi sonrasında yüzde 3 oranında düştü.

Haberler DHA 15.08.2018 - 09:26

CNBC’de yer alan habere göre 8 Ağustos'ta Çin'de başlatılan oyun, içeriğin yasal gereklilikleri karşılamadığı gerekçesiyle Tencent'in dağıtım platformu WeGame'den kaldırıldı.

WeGame websitesinde yapılan yazılı açıklamada oyunun artık satışa sunulamadığı çünkü içeriğin yasal gereklilikleri karşılamadığı belirtildi. 

"Monster Hunter: World", Japon video oyunları yayıncısı Capcom tarafından geliştirildi. Oyun, oyuncuların çeşitli haritadaki canavarları yalnız ya da dört kişiye kadar avladıkları çevrimiçi bir platform. 

Tencent, oyunu önceden satın almış oyuncuların, 20 Ağustos'a kadar başvurmaları halinde beş iş günü içinde geri ödeme alabileceğini belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız