Instagram'da yeni video dönemi

Instagram, platformda paylaşılan videoların izlenme sayısını gösteren yeni özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu.

Haberler ntv.com.tr 12.02.2016 - 11:27 Son Güncelleme : 12.02.2016 - 11:34

Sol alt köşeye yerleştirilen sayaç, videonun kaç defa izlendiğini gösteriyor. Sayının artması için videonun en az 3 saniye izlenmesi gerekiyor.

Mobil fotoğraf paylaşım platformu Instagram, yeni özelliğini kullanıma sundu. 

Instagram artık paylaşılan videoların izleme sayısını da kullanıcılarına gösteriyor. 

Instragram’ın resmi blog yazısı ile duyurduğu yeni özellik en fazla 15 saniye uzunlukta olmasına izin verilen videoların sol alt kısmında yer alıyor. 

'EN AZ 3 SANİYE' KURALI

Videonun izlenme sayısının artması için aynı Facebook'ta olduğu gibi kullanıcıların videoyu en az 3 saniye izlemesi şartını belirleyen Instagram'ın bu özelliği sayesinde videoların beğenilerin yanı sıra ne kadar popüler olduğu da belirlenmiş olacak. 

İzlenme sayısının üzerine tıklayan kullanıcılar, videolarını izleyen kişilerin kim olduklarını da görebilecek

HER 10 DAKİKANIN 4'ÜNÜ VİDEOYA AYIRIYORUZ

2012 yılında 1 milyar dolar karşılığında Facebook'un bünyesine  katılan Instagram kullanıcıları vakitlerinin yüzde 40'ını videolara ayırıyor. 

Bazı kullanıcıların erişimine açılan video sayma özelliğinin önümüzdeki hafta tüm Instagram kullanıcılarının beğenisine sunulması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız