“Jeff Bezos Amazon’da boğularak öldü” iddiası

Dünyanın en zengin insanı ve Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, kısa bir süre önce sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. 56 yaşındaki Bezos’un #RipJeffBezos etiketiyle Amazon nehrinde boğularak ironik bir şekilde öldüğü iddia edildi. Ancak bu iddia doğru değil ve ve Salı günü ünlü televizyon sunucusu Ellen Degerenes’in sahte ölümünün ardından ortaya çıkan trendi devam ettirmek için yapılan bir şakadan ibaret.

Haberler ntv.com.tr 08.07.2020 - 18:36 Son Güncelleme : 08.07.2020 - 18:41

ABD’li girişimci ve Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, sosyal medyadaki büyük bir şakanın son kurbanı oldu. 

Twitter’ın “trend topic”leri arasında yer alan #RipJeffBezos (Huzur İçinde Yat Jeff Bezos) etiketi aracılığıyla sosyal medya kullancıları şu anda dünyanın en zengin insanının ironik ölümünün ardından üzüntülerini dile getiriyor.

Ancak, 115 milyar dolar serveti bulunan 56 yaşındaki Bezos’un Amazon nehrinde boğularak olduğu iddiası doğru değil ve ve Salı günü ünlü televizyon sunucusu Ellen Degerenes’in sahte ölümünün ardından ortaya çıkan trendi devam ettirmek için yapılan bir şakadan ibaret. 


Sosyal medya kullanıcıları, kimi zaman bu kişilerin öldükten sonra hayatın nasıl olacağına dair düşüncelerini ya da tamamen onları ti’ye alan paylaşımlar yaparak kendi aralarında eğleniyorlar.

JEFF BEZOS NASIL HACK'LENDİ?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız