Kapsüllü dondurma makinesi görücüye çıktı

LG Electronics, prototipini görücüye çıkarttığı ev tipi kapsüllü dondurma yapma makinesi Snowwhite ile, aralarında dondurma, gelato, dondurulmuş yoğurdun da olduğu 7 farklı tatlıyı 2 ile 5 dakika arasında yapma imkanı tanıyor.

Haberler 15.03.2019 - 14:10

LG Electronics, geçtiğimiz günlerde katıldığı South by Southwest (SXSW) Festivali’nde ev tipi dondurma makinesi Snowwhite’ı da tanıttı.

Ürün, beraberinde bulunan kapsüller sayesinde, aralarında şerbet, sorbe, granita, gelato, dondurma, donmuş yoğurt, donmuş muhallebinin bulunduğu 7 çeşit tatlıyı, 2 ile 5 dakika arasında servise hazır hale getiriyor.

Dokunmatik ekranıyla kullanım kolaylığı sağlayan cihaz, hazır kapsüller sayesinde, istenen tatlıyı, ideal soğukluk ve kıvamda hazırlıyor.

LG Snowwhite ile beraber gelen kapsüllerin üzerinde bulunan QR kod, Snowwhite’a hangi tatlının, ne şekilde istendiğinin bilgisini veriyor.

Böylelikle, dondurma ve benzeri tatlıları sevenlere sadece kapsülü ve malzemeyi seçip Snowwhite’a koymak kalıyor. 

LG Snowwhite’ın en önemli özelliklerinde biri de, kendi kendini temizleyebilmesi. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız