TikTok'tan Spotify ve Apple Music ile anlaşma: "Müzik uygulamasına ekle" özelliği

TikTok, Spotify, Amazon Music ve Apple Music gibi platformlarla işbirliği yaptı. Böylelikle artık TikTok üzerinde duyulan bir şarkı üyeliğiniz bulunan platformlardan dilediğinize kaydedebileceksiniz.

Haberler ntv.com.tr 15.11.2023 - 10:46

Video paylaşım platformu Tiktok, Spotify, Amazon Music ve Apple Music gibi platformlar ile yaptığı işbirliği sayesinde artık kullanıcıların diledikleri müzikleri "Müzik uygulamasına ekle" özelliğiyle doğrudan kütüphanelerine kaydetmelerini sağlayacak.

YAKINDA DAHA FAZLA ÜLKEDE KULLANIMA SUNULACAK

Spotify için, hem ABD hem de İngiltere'deki TikTok kullanıcıları şarkıları "Beğenilen Şarkılar" çalma listesine kaydedebilecekler. Spotify, zaman içinde bu özelliğin daha fazla ülkede kullanılabileceğini söyledi.

Öte yandan Spotify hem ücretsiz hem de premium üyeleri için bu özelliği kullanıma sundu.

Apple Music ise yalnızca ücretli bir hizmet olduğundan dolayı bu özelliği ödeme yapan abonelerine sunacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız