Twitter, eBay'e rakip oldu

Son dönemde platform üzerinde bir dizi değişikliğe giden Twitter, mikro blog platformunu bir alışveriş sitesine çevirmek için düğmeye bastı.

Haberler ntv.com.tr 01.10.2015 - 15:39

Geçtiğimiz dönemde mesajlaşmadaki 140 karakter sınırının ardından tweet'lerdeki sınırıda kaldırmak için kolları sıvayan Twitter yeni bir özelliği ile yeniden gündemde.  

Bir süredir 'satın al tuşu' olarak bilinen bir özellik üzerinden çalıştığı bilinen mikro blog sitesi, platform üzerinden alışverişe imkan veren yeni özelliğini kullanıma sundu.  

E-ticaret alanında şirketin elini güçlendirmesi ve gelirlerini hatırı sayılır bir biçimde artırması beklenen bu özellik şu an için sadece platformu ABD'de kullananlara hizmet veriyor. 

Söz konusu özelliğin önümüzdeki aylarda başta Avrupa olmak üzere çeşitli ülkelerdeki kullanıcıların da kullanımına açılması bekleniyor
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız