Yeni Kindle için geri sayım başladı

Amazon’un CEO’su Jeff Bozos Twitter'dan yaptığı açıklama ile şirketin 8'inci nesil Kindle modelini önümüzdeki hafta görücüye çıkaracağını duyurdu.

Haberler ntv.com.tr 05.04.2016 - 10:48

Jeff Bozos

Amazon, 8'inci nesil elektronik kitap okuyucusunu hakkında yeni açıklamalarda bulundu. 

Amazon’un CEO’su Jeff Bozos, yeni Kİndle modelinin hazır olduğunu ve cihazın önümüzdeki hafta görücüye çıkacağını duyurdu.  

Bezos açıklamayı kişisel Twitter hesabından yayınladığı mesaj ile yaptı. Konuyla ilgili detay vermekten kaçınan Bezos, detayların haftaya belli olacağını belirtmekle yetindi. 

Geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu Kindle modelini ABD'de 50 dolar (Yaklaşık 150 TL) etiketle satışa sunan şirketin yeni nesil elektronik kitap okuyucusuna biçeceği fiyat ise henüz netlik kazanmış değil. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız