10 milyarıncı uygulamayı kim indirdi?

Apple App Store, kısa süre önce 10 milyar uygulama sınırını aşarak kendi rekorunu kırmıştı. 10 milyarıncı uygulamayı kimin indirdiği ise dün açıklandı.

Haberler 26.01.2011 - 11:39

AppStore'dan 10 milyarıncı uygulamayı kimin indirdiği belli oldu. İngiltere'nin Kent şehrinde yaşayan Gail Davis, Apple'ın vaat ettiği 10 bin dolarlık hediye çekine hak kazandı.

Davis'in iPhone'una kızı tarafından 22 Ocak'ta indirdiği belirlenen uygulama, ücretsiz Paper Glider adlı oyun. Apple yetkililerinin kazandığını bildirmek için kendisini ilk aradıklarında bir telefon şakasına hedef olduğunu düşünen Davis, telefonu yetkilinin suratına kapamış.

Daha sonra kızından sözkonusu oyunu gerçekten indirdiklerini öğrenen Davis ödülü kaçıracağını düşünüp bir hayli üzülmüş. Ancak daha sonra tekrar arayan Apple görevlileri bunun bir şaka olmadığı konusunda onu ikna edebilmiş.

Davis'in kazandığı 10 bin dolarlık iTunes hediye çeki, mağazadaki tüm uygulama, müzik ve videoları kapsıyor.

App Store, ulaştığı inanılmaz indirme rakamının en az 7 milyarını son 12 ayda elde etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız