11 yaşındaki çocuk, tabancayla şakalaştığı kuzenini öldürdü

Gaziantep'te evde eline geçirdiği tabancayla oynayan 11 yaşındaki S.K., şakalaşırken kazayla tetiğe dokununca, down sendromlu kuzeni 15 yaşındaki Hasan Görbil'in ölümüne neden oldu.

Haberler DHA 23.07.2017 - 11:05

Arşiv

Gaziantep'te  korkunç bir olay meydana geldi.

Zülfikar Mahallesi'de S.K., evlerine gittiği down sendromlu kuzeni Hasan Görbil ile odada oynarken, eline geçirdiği kime ait olduğu henüz bilinmeyen tabancayla şakalaşmaya başladı.

İddiaya göre S.K.'nin şakalaşmak için doğrulttuğu tabancanın ateş almasıyla, çıkan kurşun Hasan Görbil'in başına isabet etti. Eve çağırılan sağlık görevlileri kanlar içerisinde yerde bulunan down sendromlu çocuğun öldüğünü belirledi. Hasan Görbil'in cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız