12 çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde evli ve 1 çocuk babası 40 yaşındaki Ogün Ö., yaşları 11 ile 17 arasında değişen 12 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Haberler DHA 24.10.2017 - 19:22

Tekirdağ'ın Saray ilçesi'nin Büyük Yoncalı Mahallesi'nde inşaatlarda çalışan Ogün Ö., farklı zamanlarda gittiği parklarda, çikolata ve şekerle kandırdığı, çocuklara cinsel istismarda bulundu. Ogün Ö.'nün çocuklara uygunsuz davranışlarda bulunduğunu fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine jandarma ekipleri, Ogün Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı.

Jandarma, sonra cinsel istismara uğradığı belirtilen çocukların, psikolog eşiliğinde ifadelerine başvurdu. İfadelerde Ogün Ö.'nün, yaşları 11 ile 17 arasında değişen 12 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu belirlendi.

Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ogün Ö., tutuklanarak Tekirdağ 1 Nolu T Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız